Bruidsstyling, visagie & haarstyling

Jouw trouwdag op je allermooist

Op deze bijzondere dag wil jij er natuurlijk op je allermooist uitzien. Een prachtig bruidskapsel en perfecte make-up zijn uiteraard heel belangrijk. Het allerbeste van jezelf, geheel passend bij jouw persoonlijkheid is bij Schoonheids ID vanzelfsprekend.

Hoe gaat het in zijn werk

Ongeveer 6 weken voorafgaand aan de bruiloft zal er een proefsessie in de salon plaatsvinden. In deze 2 à 3 uur durende sessie bespreken we al jouw wensen, wordt er gekeken naar de jurk, jouw persoonlijkheid, het boeket en eventueel de kleuren en/of thema’s zodat we het plaatje compleet maken. Graag ontvang ik van te voren wat inspiratiefoto’s passend bij jouw uiterlijke kernmerken. In deze proefsessie zullen we verschillende looks en kapsels proberen zodat we tot een mooi geheel komen die bij jou past! Mijn stijl? Romantische, tikkeltje nonchalante kapsels met veel beweging een naturel glowy skin. Schoonheids ID werkt met hoogwaardige kwaliteits make-up van Golden Rose en Charlotte Tilbury en is zo uitgebreid dat er voor zowel de ‘naturel’ bruid als voor de ‘glamour’ bruid een passende make-up te vinden is die de hele dag perfect blijft zitten. Wil jij jouw ogen een extra wauw effect geven dan is de aanschaf van nepwimpers ook zeker mogelijk.

Voor het kapsel geldt precies hetzelfde

Of het zonnetjes schijnt, het regent of flink waait, Schoonheids ID zorgt ervoor dat het kapsel goed onderbouwd is zodat het de hele dag blijft zitten. Heb je fijn haar? Geen probleem! Met opvulling en clip-in extensions kunnen we ook voor jou een prachtig kapsel creëren. De clip-in extensions zijn van Zascha Hair en gemaakt van 100% echt remy gesorteerd haar uit India. Ze zijn er in verschillende kleuren.

Deze zijn te huur voor een meerprijs van € 45,-. ( excl. borg €45,- ). Deze zal uiteindelijk worden teruggestort zodra de extensions (binnen 7 dagen na de bruiloft) in goede orde door Schoonheids ID zijn ontvangen).

Ik ben gespecialiseerd in half opgestoken kapsels, mermaid style kapsels en textured updo’s. 

Op de dag van de bruiloft komt Schoonheids ID gewoon op locatie.

Reiskosten € 0,45 per gereden kilometer.

Touch-Up

Wil je voor de avond je make-up en/of haarstyling bijgewerkt hebben? Kies dan voor een Touch-Up. Uiteraard op de gewenste locatie! 

Schoonheids ID heeft zich gespecialiseerd in bruidsstyling door heel veel verschillende workshops en cursussen te volgen. Mooist behaalde certificaten zijn alle bruidsstylingscursussen van Baron Academy en de 2 daagse bridal make-up bootcamp bij Kristina Gasperas in londen. Ook ben ik aangesloten bij Kristina Gasperas Academy en volg ik wekelijks trainingen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe haar en make up trends en om mijn vaardigheden weer aan te scherpen. Ik streef ernaar om de beste kwaliteit te leveren5

Waarom Stefanie?

Ik zorg ervoor dat jouw haar en make-up precies zo is zoals jij voor ogen had, een look die jouw sterke punten accentueert en waar jij helemaal blij van wordt. Van tevoren hebben we namelijk een proefsessie gedaan waarin alle wensen zijn besproken én we de perfecte look voor jou hebben samengesteld.

Ik zorg ervoor dat jij straalt op de mooiste dag van je leven en dat je vol zelfvertrouwen naar het altaar loopt.

Je hoeft je geen zorgen te maken over de invloed van het weer of die tranen van geluk. Ik zorg ervoor dat jouw kapsel en make-up de hele dag goed blijven zitten. Wil jij je look voor de avond bijgewerkt hebben of je kapsel omtoveren tot bijvoorbeeld een updo, dan kan je mij boeken voor een touch-up.

Je hoeft je geen zorgen te maken over de styling van degenen van wie je het meest houdt. Ook kan ik de make-up en/of het kapsel van bijvoorbeeld je moeder, getuige, bruidsmeisjes verzorgen.

Bruidsstyling het proces

Jouw trouwdag is de mooiste dag van je leven. Om daar onderdeel van te mogen zijn vind ik een hele eer. 

Aanvraag

Nadat jij de aanvraag hebt gedaan via mijn contact formulier zal ik je beantwoorden en wil ik graag weten waar de bruidsstyling plaats moet vinden. Daarna zal ik mijn beschikbaarheid checken. Ik vind het altijd fijn om elkaar een beetje te leren kennen dus plannen we samen een bel afspraak in. Zo kunnen we even kletsen en het één en ander al even voor bespreken zodat ik jouw wensen goed begrijp.

Na ons gesprek stuur ik je een overzicht van de kosten en maak ik een offerte.

Offerte

Als je akkoord gaat met de offerte, doe je een aanbetaling van € 50,-. Daarna staat jouw boeking vast en is jouw trouwdatum gereserveerd in mijn agenda. Yes! Super leuk. We kunnen een proefsessie inplannen. Let op! De offerte is 2 weken geldig. In die periode houd ik je datum vast onder voorbehoud. Daarna komt de datum weer vrij.

Proefsessie

De proefsessie vindt altijd plaats in mijn salon op Marken. Tijdens de 2 à 3 uur durende sessie nemen we alles door. Zo bespreken we ook alle tijden en locaties en de volledige planning van begin tot eind. Naar aanleiding van onze gemaakte afspraken tijdens de proefsessie maak ik de definitieve factuur op. Deze betaal je zoals beschreven staat op de factuur. De aanbetaling van €50,- word uiteraard hiervan afgetrokken. Omdat ik maar 1 bruiloft per dag aanneem , is de aanbetaling niet-restitueerbaar bij verplaatsing/annuleringen

De grote dag

En dan is het zover, jullie grote dag. Ik ben ruim op tijd op onze afgesproken locatie want we houden niet van stressen. Deze dag moet in het teken staan van volop zorgeloos genieten zodat jullie de hele dag kunnen stralen.

Recensie

Ik vind het ontzettend fijn als je na de bruiloft een recensie wilt schrijven en deze wilt mailen info@schoonheidsid.nl. Dit kan andere bruidjes helpen voor mij te kiezen.

Foto’s

Als jullie eenmaal de prachtige foto’s hebben ontvangen van jullie fotograaf zou ik het heel leuk vinden om wat foto’s te mogen ontvangen die gedeeld mogen worden op social media en mijn website.

Meer Weten?

Wil jij er tijdens je trouwdag op je allermooist uitzien? Dan ben ik de bruidsstylist waar je naar op zoek bent. Laten we kennismaken. Plan een belafspraak met mij om vrijblijvend je bruidslook te bespreken. Let’s create some magic!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.