Cursus voor Bruidsstylisten

Bruidsmake-up Cursus

Ben jij beginnend bruidsstylist en wil jij alles weten over bruidsmake-up of hoe jij je make-up skills naar een next level kan brengen? Dan is deze 3-daagse bruidsmake-up bootcamp echt iets voor jou.

Mijn naam is Stefanie, schoonheidsspecialiste en bruidsstyliste en eigenaresse van Schoonheids ID. Met mijn kennis van de huid als schoonheidsspecialiste kan ik je alles vertellen over hoe jij de huid op de juiste manier moet preppen voor een prachtige bruidsmake-up.

Voor deze driedaagse cursus maakt het eigenlijk helemaal niets uit of je pas net bent begonnen binnen het vak of helemaal geen ervaring hebt. Iets wat, in welke situatie dan ook, wél heel belangrijk is om mee te nemen naar de cursus, is jouw creativiteit. Want, geloof me: dat ga je nodig hebben terwijl je het ene na het andere bruidsmake-up lookje creëert.

Gedurende de drie dagen maak je kennis met de werkwijze die wij ons eigen hebben weten te maken: een mix van zowel geleerde kennis, als aangeleerde technieken. Nadat je de cursus hebt afgerond, zijn jouw bruiden zeker van een oogverblindende uitstraling door de bruidsmake-up die jij aanbrengt op de mooiste dag van hun leven. Deze driedaagse cursus bruidsmake-up wordt gegeven door een team van drie prachtige visagistes die zij vandaag de dag zijn.

Wil jij hier meer over weten neem dan contact op of ga naar de website van www.baronacademy.nl voor meer informatie, prijzen en cursus data.

https://baronacademy.nl/cursussen/4-daagse-bootcamp-bruidsmake-up/

Bruidskapsel Workshop

Tijdens mijn Bruidskapsel workshop leer ik je 2 verschillende haarstylen. Een half opgestoken kapsel en een opgestoken kapsel. Ook ga ik je alles vertellen over hoe deze kapsels zijn opgebouwd, de voorbereiding van het haar, welke producten je het beste kunt gebruiken en verschilende krultechnieken. Ik stel een oefenkop beschikbaar om de kapsels te maken. Heb jij een kapsel gezien op mijn instagram-feed die je liever wilt leren dan is dat ook zeker mogelijk. Ik maak dan speciaal voor jou een cursus op maat. 

Dit neem je zelf mee:

Krultang met dikte van 25 mm, fohn, ronde borstel,  puntkam,  haarborstel, pen en papier.

Dit stel ik beschikbaar:

Styling producten, elastiekjes, schuifspeldjes en eventueel een oefenhoofd op standaard. Inclusief een lunch.

Deze cursus duurt ongeveer 4 á 5 uur en wordt gegeven in mijn salon op Marken. Kosten € 400,- inclusief BTW. Parkeren kan gratis voor de deur. Een workshop op locatie is ook zeker mogelijk. Deze cursus is ook mogelijk om met zn 2en te volgen. De kosten voor de cursus zijn dan € 350,- pp.

Heb jij vragen? Stuur mij dan een mail via het contactformulier.

Gaarne uw afspraak binnen 24 uur te annuleren. Anders zijn wij genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.