Workshop

Workshop

Altijd al willen weten hoe je bij jezelf de juiste make-up aanbrengt? Hoe je concealer gebruikt, je ogen het mooist laat uitkomen en welke kleur foundation het beste bij je huid past? Hoe kan ik nu dat puistje het beste wegwerken of hoe camoufleer ik de donkere kringen onder mijn ogen?

Ik leer je in een één-op-één workshop hoe jij de perfecte make-up look voor jezelf creëert, welke producten en make-up kwasten je het beste kunt gebruiken. Van snelle make-up tips tot een mooie natural look die je kunt omtoveren tot een glamour look. Kortom: ik leer je de kneepjes van het vak!

De één-op-één workshop duurt ongeveer 60 tot 75 minuten inclusief een voor en na foto. Wil jij gelijk een mini fotoshoot van jezelf met je mooie make-up look en een volledig verzorgde haarstyling, dan kan dat ook. Na de workshop style ik nog even mooi je haren en maken we in de salon een aantal foto’s die je binnen 5 dagen van mij ontvangt. Wil jij hier meer over weten?     Stuur mij dan vrijblijvend een berichtje.

Tijdens de workshop werk ik met de producten van Golden Rose. Alle producten zijn na de workshop verkrijgbaar zodat je gelijk met jouw nieuwe make-up look kan starten.

Before and After