Workshop

Make-Up Workshop

Altijd al willen weten hoe je bij jezelf de juiste make-up aanbrengt? Hoe je concealer gebruikt, je ogen het mooist laat uitkomen en welke kleur foundation het beste bij je huid past? Hoe kan ik nu dat puistje het beste wegwerken of hoe camoufleer ik de donkere kringen onder mijn ogen?

Ik leer je in een één-op-één workshop hoe jij de perfecte make-up look voor jezelf creëert en welke producten en make-up kwasten je het beste kunt gebruiken. Van snelle make-up tips tot een mooie natural look die je kunt omtoveren tot een glamour look. Kortom: ik leer je de kneepjes van het vak!

De één-op-één workshop duurt ongeveer 1,5 uur inclusief een voor en na foto.

De kosten zijn € 85,-. Deze cursus is ook te boeken voor 2 personen.

Aan het begin van de workshop ontvang je je eigen beauty blender en een beauty passport. Hierin kun je alle producten en kleuren schrijven die we tijdens de workshop gebruikt hebben. Ook staat erin beschreven hoe je het beste je oogmake-up kunt aanbrengen. Je hoeft geen notitie boekje mee te nemen want aan het einde van de workshop ontvang je via de mail nog een E-book waarin alle stappen staan beschreven die we behandeld hebben. Zo kun je thuis alles op je gemak even terug lezen.

Tijdens de workshop werk ik met de producten van Golden Rose. Alle producten zijn na de workshop verkrijgbaar zodat je gelijk met jouw nieuwe make-up look kan starten. Besteed je meer dan € 25,- aan make-up producten dan ontvang je nog een klein presentje.

Wil jij hier meer over weten? Stuur mij dan vrijblijvend een berichtje.

De make-up workshops zijn in de maanden mei t/m augustus lastig te boekem ivm het bruidsseizoen. Alle overige maanden maanden is daar meer ruimte voor.

Before and After

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.