Gezichtsbehandelingen

Tienerbehandeling (t/m 15 jaar)

Tijdens een tienerbehandeling wordt de huid eerst gereinigd met een milde reinigingsmilk, waarna de huid lichtjes wordt gescrubt. Daarna worden eventuele comedonen verwijderd en de huid voorzien van een masker speciaal voor de jonge huid. Omdat een jonge huid nog niet zoveel nodig heeft gebruiken we de producten van Nouvital voor de normale huid. Als laatste krijgt de huid een verzachtende crème en wordt er afgesloten met eventueel een make-upje.

Deze behandeling duurt 30 minuten en is € 35,-.

Basis behandeling

Tijdens de basis behandeling wordt de huid eerst gereinigd met een daarop afgestemde reinigingsmilk en peeling. Vervolgens worden de wenkbrauwen mooi in model gebracht doormiddel van hars en epilatie. Een stoombad zorgt ervoor dat de huid goed verweekt wordt zodat eventuele comedonen en milia gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Als laatste volgt een masker afgestemd op jouw huidtype en een dag- of nachtverzorging. Na afloop een heerlijk kopje koffie of thee om even bij te komen!

Deze behandeling duurt 45 minuten en is € 44,-.

Complete behandeling

Tijdens de complete behandeling wordt de huid eerst gereinigd met een daarop afgestemde reinigingsmilk en peeling. Vervolgens worden de wenkbrauwen mooi in model gebracht door middel van hars en epilatie. Een stoombad zorgt ervoor dat de huid goed verweekt wordt zodat eventuele comedonen en milia gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Een heerlijke massage met de oliën van Volatile of Nouvital zorgen voor een goede doorbloeding van de huid en een heerlijke ontspanning voor lichaam en geest! Na de massage volgt er nog een masker afgestemd op de huid, en een dag- of nachtverzorging met zonnefactor. En na afloop natuurlijk een heerlijk kopje thee of koffie om even bij te komen.

Deze behandeling duurt 75 minuten en is € 60,-

Liftende behandeling

Tijdens de liftende behandeling wordt de huid eerst gereinigd met een daarop afgestemde reinigingsmilk en peeling. Vervolgens worden de wenkbrauwen mooi in model gebracht door middel van hars en epilatie. Een stoombad zorgt ervoor dat de huid goed verweekt wordt zodat eventuele comedonen en milia gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Dan volgt het Dr. Tadlea lift masker. De Mini Lift is een cosmetische liftende behandeling op basis van Aloë Vera. Zowel in de opperhuid als in de dieper gelegen lagen van de huid vindt een soort passieve gymnastiek plaats. Hierdoor wordt de micro-circulatie aangezet, waardoor er een betere huiddoorbloeding ontstaat. De huid is in optimale conditie om werkstoffen op te nemen die rimpelvorming verminderen en krijgt daardoor een gezonder, jeugdiger en strakker aanzien. De Mini Lift behandeling geeft een geweldige verbetering van de huidconditie die al na één behandeling duidelijk zichtbaar is. In kuurverband geeft het een liftende en verjongende werking. Als laatse volgt een serum en een dag- of nachtverzorging met zonnefactor. Na afloop een heerlijk kopje koffie of thee om even bij te komen.

Deze behandeling duurt 60 minuten en is € 60,-

Liftende behandeling met massage

Deze behandeling duurt iets langer dan de liftende behandeling hierboven. Tijdens deze behandeling krijgt u ook een heerlijke massage met de Nouvital vitamine gel. Deze luxe massagegel is verrijkt met de vitamines A, C en E, verpakt in gekleurde bolletjes van jojoba-vetzuren (spheres), die ontleding van de vitamines voorkomen. De spheres zorgen tevens voor een zachte peeling en smelten tijdens het masseren, waardoor de vitamines vrijkomen. Als laatse volgt ook hier een serum en een dag- of nachtverzorging met zonnefactor. Na afloop een heerlijk kopje koffie of thee om even bij te komen.

Deze behandeling duurt 75 minuten en is € 70,-

Herstellende AHA Lysing behandeling

Tijdens de AHA Lysing behandeling wordt de huid eerst gereinigd met een daarop afgestemde reinigingsmilk. Vervolgens worden de wenkbrauwen mooi in model gebracht door middel van hars en epilatie. Vervolgens wordt de AHA Lysing opgebracht. Deze prebiotische en hydraterende lysing op basis van fruitzuur zorgt ervoor dat de dode opperhuidcellen worden verwijderd en de huid haar gezonde glans terug krijgt. Fruitzuren stimuleren tevens de bindweefselstofwisseling en functioneren als anti-aging factor. Een heerlijke massage met de Nouvital vitamine gel zorgt voor herstel van de huid. Deze luxe massage gel is verrijkt met de vitamines A, C en E, verpakt in gekleurde bolletjes van jojoba-vetzuren (spheres), die ontleding van de vitamines voorkomen. De spheres zorgen tevens voor een zachte peeling en smelten tijdens het masseren, waardoor de vitamines vrijkomen.  Na de massage volgt er nog een masker afgestemd op de huid, een dag- of nachtverzorging met zonnefactor. Na afloop een heerlijk kopje koffie of thee om even bij te komen.

Deze behandeling duurt 75 minuten en is € 65,-

 

Anti Age behandeling

Tijdens de Anti-Age behandeling wordt de huid eerst gereinigd met een daarop afgestemde reinigingsmilk en peeling. Vervolgens worden de wenkbrauwen mooi in model gebracht door middel van hars en epilatie. Een stoombad zorgt ervoor dat de huid goed verweekt wordt zodat eventuele comedonen en milia gemakkelijk verwijderd kunnen worden Een heerlijk collageen serum met massageolie van Volatile of Nouvital zorgen voor een goede doorbloeding van de huid en een heerlijke ontspanning voor lichaam en geest! Na de massage volgt het collageen vliesmasker met oogmasker en een decolleté pakking. Een dag- of nachtverzorging met zonnefactor. Na afloop een heerlijk kopje koffie of thee om even bij te komen.

Deze behandeling duurt 75 minuten en is € 65,-

Bij elke behandeling kan het harsen van de bovenlip en kin bijgeboekt worden, evenals het verven van de wimpers en wenkbrauwen.

Gaarne uw afspraak binnen 24 uur te annuleren. Anders zijn wij genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.