Even voorstellen

Mijn naam is Stefanie Springer. Ik ben moeder van 2 lieve, energieke kindjes en getrouwd met Jeffrey. Mijn grootste hobby is haar en make-up en daar heb ik mijn werk van kunnen maken. Op 1 april 2007 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer.

De schoonheidssalon is gevestigd op het mooie Marken naast ons huis. Zodra u de salon binnen stapt ervaart u een ontspannen en gezellige sfeer wat ik heel belangrijk vind. Schoonheids ID biedt verschillende behandelingen voor man en vrouw.

Ook verzorg ik de volledige bruidsstyling voor de aanstaande bruid. Haar en make-up zijn mijn grote passie en daar ben ik dan ook dagelijks mee bezig. Ik volg nauw de laatste trends en haal overal mijn inspiratie vandaan. Mijn stijl? Romantische, tikkeltje nonchalante kapsels met veel beweging. Ik hou van half opgestoken kapsels die ik later kan omtoveren tot een prachtige updo voor de feestavond. Qua make-up hou ik van een natural glowy skin met een mooie oog make-up voor de WOW factor.

Ook voor andere speciale gelegenheden ben je bij mij aan het juiste adres. Met liefde en passie voor het vak garandeer ik een professionele behandeling of look met persoonlijke aandacht, goede service, gezelligheid en vriendelijke producten.

Ik verwelkom u graag in mijn salon.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.