De Briljante Trouwroute

DE BRILJANTE TROUWROUTE!

Welkom bij De Briljante Trouwroute!

De Briljante Trouwroute is een organisatie die jullie mee neemt naar 3 prachtige en vooral verschillende trouwlocaties! Daarnaast laten wij jullie ook een ruime selectie aan leveranciers zien.

Deze dag staat in het teken van hoe jullie je trouwdag voor je zien.

De leveranciers en de locaties halen het optimalen uit hun werk om jullie de laten zien wat zij kunnen. Door middel van een “live” ceremonie, een “live” lunch en een “live” feest kunnen jullie precies zien hoe de locatie en de leveranciers echt in actie zijn. Naast de demonstratie is er ook de mogelijkheid om tijdens de beurs de leveranciers te spreken en ook meer te weten te komen over de locaties. Hoe handig is dat?

Heb je nou al wel een locatie? Dan kunnen jullie hier alsnog veel inspiratie op doen door alle leveranciers die hier staan.

Wat kunnen jullie verwachten?

  • De Briljante Trouwroute is een actieve trouwroute, jullie zullen dan ook het optimale te zien krijgen van de prachtige locaties.
  • De trouwroute zal duren van 10:30 tot 18:00.
  • Een mogelijkheid om met de leveranciers te praten en trouw ideeën op te doen.
  • Iedere locatie geeft je een echte beleving van ceremonie, diner of feest.
  • Je schrijft je per 2 personen in.
  • Tijdens de tour gaat er een gastheer/gastvrouw mee die voor jullie die dag het aanspreekpunt is.
  • Meteen te kunnen checken of jullie trouwdatum nog beschikbaar is. Bij zowel de locaties als de leveranciers in de trouwbranche.
  • Een hartstikke leuk dagje weg met kijk op jullie trouwdag!

Schoonheids ID doet mee met de Briljante Trouwroute op 1 oktober 2023. Ik heb er ontzettend veel zin in om hier aan mee te doen. Hebben jullie nog geen locatie? Willen jullie inspiratie op doen voor leveranciers? Of misschien wel allebei? Dan is de Briljante Trouwroute iets voor jullie. Kaartjes kunnen jullie halen via de volgende link: https://www.briljantwedding.nl/briljante-trouwroute/

Zie ik jullie daar?

Groetjes Stefanie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.