London Bridal Make-up Bootcamp

In november 2023 heb ik de 2 daagse bridalmake-up bootcamp gevolgd in London. Wat een geweldige ervaring was dit. In deze 2 dagen heb ik zo enorm veel nieuwe dingen geleerd op het gebied van bruidsmake-up. Mijn skills hebben weer een enorme boost gehad. Ik ben van mening dat je als bruidsstylist nooit bent uitgeleerd. Ook veranderen de trends elk jaar en is het je taak als bruidsstyliste om daar van op de hoogte te zijn. Ik kan niet wachten om mijn bruidjes van mooie nieuwe make looks te voorzien. Deze geweldige bootcamp werd gegeven door Kristina Gasaperas  één van de beste bruidsmake-up artiesten ter wereld. Het was echt een eer om deze vrouw te ontmoeten.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.